Een gespecialiseerd sales recruitment Bureau die zich alleen bezig houdt met werving en selectie van (Saas) Sales functies?

Werving en selectie commerciële functies

We zijn gespecialiseerd in werving en selectie Sales functies en sales professionals in Brabant – Nederland

Vanuit Vught, Den bosch, Eindhoven en Utrecht matchen wij de sales Talents.
De Sales Consultants en Sales Recruiters van Sales Recruitment Group zijn allemaal succesvol geweest als Sales Directeur of Sales manager met ruime ervaring bij grote organisaties in diverse branches.

Met een unieke werving en selectie methode weten we unieke kandidaten voor sales posities te werven.

 

talent aantrekken, werving en selectie sales

 

WERVING EN SELECTIE SALES, werving en selectie commerciële functies

Onze aanpak is uniek:

Sales recruitment group Searchproces combineert de beste werving-methodieken, unieke Talent Pools en technologieën om top sales professionals met u bedrijf te matchen. Uiteindelijk zijn het onze mensen  die pas echt het verschil maken!

Benieuwd wat we in uw werving en selectie vraag voor sales functies kunnen betekenen? Neem contact op.

Werving en Selectie van Verkopers – Verkoop functies zoals:

 • werving Sales Executive, Account Managers & Sales Reps
 • werving Sales Manager
 • werving Sales Director

Werving en selectie van verkopers is een vak apart. Voor een goed resultaat kunt u gebruik maken van onze expertise: een werving en selectie bureau met een focus op sales posities. Heeft u vacatures voor sales of commerciële posities? Maak dan kennis met de specialist in het werven en selecteren van kandidaten voor sales functies. Of u nu een commerciële functie, verkoop vacature of een sales management positie heeft, we weten met onze ervaring de juiste mensen te vinden. Wat is het voordeel van een werving en selectie bureau specifiek voor sales functies? Omdat we ons alleen richten op het invullen van commerciële functies, weten we als geen ander welke kandidaat geschikt is om succesvol een sales vacature in te vullen. Met een slim plan maken we een wervingsstrategie gespecificeerd voor uw onderneming en branche, zodat de juiste kandidaat zorgt voor groei en continuïteit van de  onderneming.

Recruiting Sales professionals, personeel via de beste recruitment bureaus!

SalesRecruitmentgroup richt zich op sales professionals vanaf medior niveau, waarbij we ernaar streven om de juiste professional op de juiste plek binnen uw bedrijf/organisatie te plaatsen. Top kandidaten zijn meestal niet actief op zoek naar een andere baan. Goede kandidaten laten zich wel motiveren door de juiste uitdagingen. We begeleiden kandidaten en opdrachtgevers gedurende het gehele selectie- en onderhandelingsproces.

Top Sales vacatures
Bent u op zoek naar een vaste sales, account manager, sales consultant, sales engineer of sales manager, dan kunt u gebruik maken van de kennis en kunde op het gebied van werving & selectie van onze consultants en het recruitment uitbesteden.

We identificeren, selecteren en mobiliseren actief de beste kandidaten in de markt voor uw sales organisatie, zonder zich te beperken tot alleen top management. We kennen de markt, de klant, de mensen die er werken en de onderlinge verhoudingen, waardoor we het vertrouwen krijgen van zowel kandidaat als opdrachtgever.

Werving en selectie door een ervaren sales manager.

Elke sales recruiter/consultant heeft zijn eigen branchespecialist. Zo zijn onze sales recruiters ervaren in de branches SaaS, vastgoed, ICT, telecom, printing, dienstverlening, export, B2B, project inrichting, maakindustrie en techniek.

Het voordeel voor de klant is dat we snel met u kunnen schakelen en dezelfde taal spreken. Door ervaring in het werken met diverse sales profielen kunnen we doortastend opereren in het selecteren van een kandidaat die succesvol is.

 

Werving van Sales werven,  selectie commerciële functies en professionals en Sales functies Recruiting is echt vak apart!

 

 

Het werven van de juiste sales kandidaat is een belangrijke stap in het selecteren van de juiste kandidaat. Vaak wordt voorbij gegaan aan de gevolgen van het selecteren van een niet passende verkoper. Stelt u zich eens voor wat de kosten zijn op het moment dat de verkeerde keuze gemaakt wordt.

U besteedt een hoop tijd in gesprekken en opleiding. Vervolgens gaat de nieuwe sales verantwoordelijke naar klanten toe, op het moment dat de kandidaat niet geschikt blijkt te zijn is het afbreukrisico voor de onderneming groot.

De daadwerkelijk gemaakte kosten zijn vele malen hoger dan wanneer er wordt vertrouwd op de ervaren aanpak van een specialist in het werven en selecteren van sales functies.

 

SalesRecruitmentGroup Bullets:

 • Besparen van tijd
 • Kwaliteit in aanname
 • Minder afbreukrisico naar klanten
 • Onze kandidaten halen eerder hun doel.
 • Sneller de geschikte kandidaat
 • Garantieregeling & Coulance Regeling (zie tarieven)
 • We selecteren latente zoekers

 

 

Ook benieuwd naar kwaliteit van werving en selectie in sales functies via een van de beste recruitment bureaus?

Neem dan direct contact op om vrijblijvend informatie, een gesprek of een voorstel te krijgen.

   Telefoonnummer  Eventueel Bijlage

   

  Contact

  Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u op nemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

  Sending
   

  ©2024 Powered by JOTMARDRISEP

  Sales recruitment werving en selectie

  Algemene Voorwaarden

  Tarieven

  Disclaimer

  × Hoe kan ik je helpen?

  Log in with your credentials

  Forgot your details?