Werving en Selectie Account Manager – Accountmanager Recruitment

Welkom bij SalesRecruitmentgroup, jouw betrouwbare partner voor Werving en Selectie op het gebied van (Key) Accountmanager Recruitment.

Bij ons draait alles om het vinden van de perfecte match tussen getalenteerde verkoop- en marketingprofessionals en de meest uitdagende en veelbelovende carrières binnen het salesvak. Als een dynamisch wervings- en selectiebureau zijn we gespecialiseerd in het identificeren en plaatsen van hooggekwalificeerde kandidaten in permanente posities, variërend van startups tot de top 500 multinationals.

Onze expertise strekt zich uit over diverse sectoren, waaronder ICT, Online Media, Finance, Media en Fintech. Wij hebben een bewezen staat van dienst in de werving en selectie van Account Managers, en onze passie voor deze rol komt tot uiting in de uitzonderlijke professionals die we voor onze klanten vinden.

Als het gaat om Account Managers, zijn er verschillende benamingen die worden gebruikt om deze cruciale rol te beschrijven, zoals:

 • Relatiebeheerder
 • Sales Executive
 • Account Executive
 • Relatiemanager
 • Sales Engineer
 • Sales Consultant
 • Vertegenwoordiger
 • Key Account Manager
 • Verkoper Buitendienst
 • Business Development Manager
 • Export Manager

Dus, als je op zoek bent naar een (Key) Accountmanager voor jouw organisatie, vertrouw dan op de kennis en ervaring van het professionele Sales Recruitment Bureau bij uitstek: SalesRecruitmentGroup, de Nr. 1 Recruiting Accountmanager in 2022 en 2023.

Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen helpen groeien door de juiste talenten aan te trekken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek over hoe wij jouw wervings- en selectiebehoeften kunnen vervullen en jouw bedrijf kunnen ondersteunen bij het behalen van succes in de wereld van sales en marketing. Wij staan voor je klaar om jouw volgende Account Manager te vinden, met een carrièrepad dat belooft te floreren.

Bij SalesRecruitmentgroup begrijpen we als geen ander dat het vinden van de juiste (Key) Account Manager cruciaal is voor het succes van uw bedrijf. Daarom zijn we gepassioneerd toegewijd aan het leveren van hoogwaardige Werving en Selectie diensten binnen het domein van Accountmanager Recruitment.

Waarom kiezen voor SalesRecruitmentgroup?

 1. Expertise in Diverse Sectoren: Of uw bedrijf nu actief is in ICT, Online Media, Finance, Media, Fintech of een andere branche, wij hebben de expertise en ervaring om de perfecte match te vinden voor uw specifieke behoeften.
 2. Uitzonderlijke Talentpool: Onze uitgebreide netwerken en bewezen wervingsstrategieën stellen ons in staat om toegang te krijgen tot de meest getalenteerde en gekwalificeerde verkoop- en marketingprofessionals.
 3. Bewezen Succes: Als de onbetwiste nummer één Recruiting Accountmanager in 2021 en 2022, hebben we bewezen keer op keer de juiste kandidaat voor de juiste functie te vinden.
 4. Toekomstgericht Denken: We begrijpen dat uw bedrijf voortdurend evolueert. Daarom streven we ernaar om Account Managers te werven die niet alleen aan uw huidige behoeften voldoen, maar ook passen bij uw toekomstvisie.

Ongeacht de naam waaronder u uw Account Manager kent, of het nu gaat om een Relatiebeheerder, Sales Executive, Key Account Manager of een andere titel, wij zijn hier om de perfecte kandidaat voor u te vinden.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u op nemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Sending
 

©2024 Powered by JOTMARDRISEP

Sales recruitment werving en selectie

Algemene Voorwaarden

Tarieven

Disclaimer

× Hoe kan ik je helpen?

Log in with your credentials

Forgot your details?