talentpools en databases

TalentPools SRG – Uniek in de markt

Wij hebben talent klaarstaan, ruim vóórdat je hen nodig hebt!

Het gaat er namelijk niet om net zo lang te zoeken totdat je de juiste kandidaat hebt gevonden maar het gaat erom dat je de juiste kandidaat vindt, en dat je vervolgens wacht totdat je de juiste functie voor hem of haar hebt gevonden.

Dit stelt ons in staat enorme tijdwinst te realiseren zodat cruciale functies niet lang open staan, dit kan namelijk echt enorme gevolgen hebben voor je organisatie.

Enkele TalentPools SRG

ExpertPool

Deze talenten hebben veel kennis en scoren goed op alle vaardigheden

CloserPool

Closers halen vaak een aantal grote deals binnen en deze groep is het beste actief in de verkoop van producten in plaats van diensten.

Consultant Pool

Consultants kunnen goed luisteren en lossen problemen eenvoudig op om te voldoen in de behoefte van de klant.

Premium Consultantive Selling Pool: Top adviseurs – lange complexe trajecten met grote omzet

AggressorPool

Deze type verkopers geloven in het product en benoemen duidelijk alle voordelen. Ze zien een verkoopgesprek echt als een onderhandeling over de prijs. Deze zogenoemde ‘hard sell’ techniek. deze groep is soms gewenst (maar raden wij niet aan i.v.m. reputatieschade)

FocuserPool

Deze type verkopers kennen het product goed en benoemen elk detail ervan, maar vergeten wel te luisteren naar de echte behoefte van de klant en hierop in te spelen. met wat vertrouwen en training zijn ze geschikt voor verschillende type verkoop.

 

Daarnaast hebben we een Database van 35.000 commerciële professionals die actief benaderd en gemonitord worden!

database sales

Contact

Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u op nemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Sending
 

©2024 Powered by JOTMARDRISEP

Sales recruitment werving en selectie

Algemene Voorwaarden

Tarieven

Disclaimer

Log in with your credentials

Forgot your details?