Over Nivo: Onze Succesvolle Plaatsing bij Uw Team

Sales Weving IT, gespecialiseerd in Networking, Cybersecurity en Cloud Integration

Als de Salesrecruitmentgroup zijn we verheugd om ons succesvolle partnership met Nivo te benadrukken, met name onze recente plaatsing van een getalenteerde salesprofessional binnen hun team. Nivo, opgericht in 1991, is een toonaangevend ingenieursbureau en kenniscentrum binnen de IT, gespecialiseerd in Networking, Cybersecurity en Cloud Integration.

Onze nauwe samenwerking met Nivo heeft geleid tot de succesvolle integratie van onze kandidaat in hun team. Het benadrukt niet alleen de kracht van ons recruitmentproces, maar ook de betrokkenheid van Nivo bij het aantrekken van toptalent om hun diensten verder te versterken.

Bij Nivo draait alles om het delen van kennis en ervaring. Ze zijn een team van gedreven specialisten die constant streven naar persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke groei. We zijn er trots op dat onze kandidaat nu deel uitmaakt van dit inspirerende team en bijdraagt aan de groei en innovatie van Nivo.

Dit succes is een bewijs van onze toewijding aan het vinden van de juiste match tussen kandidaten en organisaties. We kijken uit naar verdere samenwerkingen en het behalen van nog meer succesverhalen met Nivo in de toekomst.

 

Sales Werving en selectie IT, gespecialiseerd in Networking, Cybersecurity en Cloud Integration

Contact

Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u op nemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Sending
 

©2024 Powered by JOTMARDRISEP

Sales recruitment werving en selectie

Algemene Voorwaarden

Tarieven

Disclaimer

Log in with your credentials

Forgot your details?