Sales Recruitment Den Bosch &  Executive Search “‘s-Hertogenbosch.

Sales Recruitment Group is de thuisbasis van Den Bosch (vught) en omstreken

‘s-Hertogenbosch, (Den Bosch genoemd), is de gezelligste stad en hoofdplaats van de Nederlandse gemeente ”s-Hertogenbosch. Daarnaast is het de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant, waarvan het met een bevolking van 110.445 naar inwonertal de vierde stad van Nederland is. De hele gemeente telt zo’n 153.000 inwoners.

sales recruitment den bosch

Deze oergezellige Brabantse Bossche  stad is het hart van het Sales Recruitment Groep Netwerk.

Het is voor ons van belang dat we goed contact houden in ons Brabantse netwerk (in relaties behouden), in beweging brengen en kwalitatief verruimen daar waar behoefte is.

Het opgebouwde netwerk is ontstaan doordat we als specialist op het gebied van Sales Recruitment in Den Bosch  snel en goed gevonden worden.

Met een database van meer dan 35000 Sales mensen en een opgebouwde exclusieve talentpool (meer dan 800 profs in de regio Den Bosch) zijn we in staat om snel de beste match te realiseren.

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar de beste Account Manager of Sales Manager? Het vinden van top commerciële professionals kan een lastige opgave zijn.

“Wist u dat 60% van vacatures die we invullen Sales vacatures in brabant (regio Den Bosch) zijn” 

Denk voor werving en selectie den bosch aan functies als Account Manager Den Bosch, Pre Sales Consultant, Sales Executive en Sales Manager.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op:



Telefoonnummer



Eventueel Bijlage

 

SalesRecruitmentGroup, Nr 1 Sales Recruitment Bureau Den Bosch

Contact

Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u op nemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Sending

©2019 Powered by JOTMARDRISEP

Algemene Voorwaarden

Terms & Conditions

Tarieven

Log in with your credentials

Forgot your details?