Actief werven naar professionals via

Sales Headhunter SalesRecruitmentGroup

Sales Headhunting voor Executive

vacatures boven 100k

Sales Headhunting voor Executive Vacatures Boven 100k – Gespecialiseerde en Resultaatgerichte Aanpak

Als toonaangevend bedrijf in Nederland biedt Salesrecruitmentgroup sales headhunting en executive search services aan voor vacatures met een salaris boven 100k. Onze gespecialiseerde aanpak omvat een grondige screening van kandidaten op basis van hun ervaring, opleiding, loyaliteit, drijfveren en intrinsieke motivatie. We garanderen een 100% succespercentage bij het vinden van de beste kandidaat voor uw organisatie met onze no cure, no pay-garantie.

Onze consultants zijn afkomstig uit de sales en hebben een uitgebreid netwerk in diverse markten, zoals business intelligence software, ICT, administratieve en logistieke software oplossingen, SaaS, PaaS, IaaS, ERP software, CRM software en EAI solutions. Onze expertise in executive search begint bij Account Management en eindigt bij CEO-posities voor gerenommeerde klanten.

Onze aanpak omvat het screenen van 500 tot 1000 kandidaten in de eerste fase, gevolgd door het spreken met 75 tot 100 kandidaten en het testen van 10 tot 20 kandidaten. Vervolgens leveren we 2 tot 5 top kandidaten aan en bieden we een volledig wervings- en recruitmenttraject aan, uitgevoerd door een ervaren salesprofessional.

Bij Salesrecruitmentgroup richten we ons uitsluitend op sales functies, waardoor we ons kunnen concentreren op het vinden van de juiste kandidaten voor uw organisatie. We maken gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van big data, SEO en social media om de meest gekwalificeerde professionals aan te trekken.

 

Sales Recruitment voor de Energie en Duurzaamheid Sector

We maken dus  gebruik van de nieuwste AI-tools om onze executive search en sales headhunting services nog verder te optimaliseren. Door gebruik te maken van deze geavanceerde technologieën zijn we in staat om ons screeningproces te verfijnen en de meest geschikte kandidaten te vinden voor uw organisatie. Onze AI-tools stellen ons in staat om gegevens te analyseren en te interpreteren op een manier die voorheen niet mogelijk was, waardoor we nog sneller en effectiever kunnen werken. Door het combineren van onze expertise in sales recruitment met deze geavanceerde AI-tools, kunnen we nog betere resultaten leveren voor onze klanten en zorgen voor een perfecte match tussen kandidaat en organisatie.

 

Wilt u snel beschikken over ervaren accountmanagers, salesconsultants, salesmanagers, sales executives en commercieel managers die bij uw organisatie passen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze gespecialiseerde en resultaatgerichte aanpak.

Meer informatie:

Contact SalesRecruitmentGroup

  Contact

  Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u op nemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

  Sending
   

  ©2024 Powered by JOTMARDRISEP

  Sales recruitment werving en selectie

  Algemene Voorwaarden

  Tarieven

  Disclaimer

  Log in with your credentials

  Forgot your details?