Actief werven naar professionals via Sales Headhunter SalesRecruitmentGroup

Sales Headhunting voor Executive

vacatures boven 100k

Screening op basis van ervaring, opleiding en loyaliteit, drijfveren en intrinsieke motivatie. 

AANPAK  SALESRECRUITMENTGROUP (ALS ENIGE IN NEDERLAND)

  • Wij screenen in de eerste fase 500 tot 100o kandidaten.
  • Wij spreken 75  tot 100 kandidaten.
  • Wij testen 10 tot 20 kandidaten.
  • Wij leveren 2 tot 5 top kandidaten aan.

Volledig werving & recruitment traject door Sales Professional.

100% GARANTIE OP DE BESTE KANDIDAAT – NO CURe NO PAY

 

Salesrecruitmentgroup is gespecialiseerd in Executive Search en sales recruiting van ervaren business-to-business sales professionals. Bent u op zoek naar een kandidaat met een specifiek profiel? Dankzij onze 100% focus op salesfuncties en grondige werving & selectie vinden we de professional die bij uw organisatie past. Beschik snel over de beste, ervaren accountmanagers, salesconsultants, salesmanagers, sales executives en commercieel managers.

Executive Search

We maken gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van big data, seo en socialmedia om de meest gekwalificeerde professionals aan te trekken!

We  focussen ons  uitsluitend op sales functies. Onze consultants zijn dan ook afkomstig uit de sales en hebben een uitgebreid netwerk. Executive search van sales professionals begint op Account Management niveau en eindigt bij CEO posities voor gerenommeerde klanten.

Onze sales professionals begeven zich in diverse markten  zoals bijvoorbeeld, business intelligence software, ICT , administratieve en logistieke software oplossingen, SaaS, PaaS, IaaS, ERP software, CRM software en EAI (Enterprise Application Integration) solutions maar ook Printing, Detachering etc.

Op zoek naar nieuw Sales Talent:

Contact SalesRecruitmentGroup

Om succesvol te kunnen opereren in de salesmarkt  is specifieke kennis en kunde van essentieel belang. De huidige markt vraagt veel van een sales professional.

SRG heeft in de loop van de jaren een doeltreffende methode ontwikkeld om een goede sales professional te herkennen. Door onze meetbare methode kunnen we resultaten garanderen!

  1. Nr. 1 headhunter sales amsterdam

  2. Nr 3 headhunter sales Den Bosch

  3. Nr 3 headhunter sales Utrecht

 

Beste Sales Headhunters van Nederland! Succesvol in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg!

Contact SalesRecruitmentGroup

Contact

Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u op nemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Sending
 

©2020 Powered by JOTMARDRISEP

Sales recruitment werving en selectie

Algemene Voorwaarden

Tarieven

Log in with your credentials

Forgot your details?