Sales Executive Betekenis en Omschrijving

Sales Executive

Als (Senior) Sales Executive ben je verantwoordelijk voor het sluiten van  (consultancy) opdrachten. Je werkt vanuit je inhoudelijke kennis van de oplossingen en van de marktbehoefte. Omdat je snapt wat een klant wil bereiken, wat er speelt in de markt en wat onze concurrenten en partners drijft, ben je in staat om zelfstandig klanten te enthousiasmeren en te overtuigen van de toegevoegde waarde van onze oplossingen.

Een Sales Executive voert dus allerhande verkoopactiviteiten uit binnen de salesafdeling van een organisatie. De Sales Executive werft nieuwe klanten en onderhoudt het contact met bestaande klanten. De Sales Executive kent de wensen en behoeften van de klant en weet deze om te zetten in diensten en producten die de organisatie aanbiedt. Op deze manier verkoopt de Sales Executive de diensten en producten aan de klant.

 

Als Sales Executive ben je:

Een echte netwerker met overtuigingskracht, presteert goed onder druk en hebt een winnaarsmentaliteit. Je bent in staat om op directieniveau te praten over ICT-problematiek en kunt inschatten welke inhoudelijke consultants je hierbij aan moet haken.

Wat neem je mee?

  • Meerdere jaren ervaring in Sales functies

Hoeveel verdient een Sales Executive?

  • Het salaris van een Sales Executive varieert van 2500 euro tot ongeveer 5000 euro
  • Het landelijke gemiddelde salaris voor een Sales Executive in Nederland is €56.49 bron Glassdoor

 

Voor de werving en selectie van een (Senior) Sales Executive kunt u direct contact opnemen met:

Dirk van Lieshout

Contact

Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u op nemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Sending
 

©2023 Powered by JOTMARDRISEP

Sales recruitment werving en selectie

Algemene Voorwaarden

Tarieven

Disclaimer

Log in with your credentials

Forgot your details?