Werving Sales Consultant

werving sales consultants

Professionals blij maken met mooie opdrachten én het kennis- of capaciteitstekort van klanten oplossen; daar ga jij voor.

Als Sales Consultant zit jij bij toonaangevende klanten aan tafel om de mooiste opdrachten binnen te halen voor onze professionals. Je bent  een waardevolle sparringpartner voor de business en geeft advies over de meest uiteenlopende personeelsvraagstukken.

Heb je ervaring als Sales Director of Sales Manager. Word jij nog steeds enthousiast van het behalen van successen en stroomt Sales jou door het bloed? Doe jij er alles aan om die ene klant binnen te slepen en om de relatie te onderhouden en een top kandidaat te vinden? En beschik je over minimaal een afgeronde hbo-opleiding? Dan kun je binnen onze dynamische sales-organisatie aan de slag en wie weet ben jij degene die onze volgende grote klant binnenhaalt!

Als Sales Consultant ben je een echte ondernemer met veel vrijheid.

Je bent verantwoordelijk voor de klantrelatie, maar daarnaast ga je ook op zoek gaan naar potentiële nieuwe klanten. Naast de sales kant houd je je ook bezig met de kandidaat zijde. De beste kandidaten voor de opdrachtgever werven en selecteren is hierbij een essentieel onderdeel van de functie. Als je eenmaal de juiste kandidaat hebt gevonden en geplaatst, dan ga je coachen op het gebied van zijn of haar carrièreplanning en functioneren.

Lees meer over sales consultants, eigenschappen, taken en salaris.

Recruiting – Werving en selectie Sales Consultant

SalesRecruitmentgroep begrijpt dat het vinden van een perfecte Sales Consultant essentieel is voor uw bedrijfsvoering. Daarom geloven we erin dat alleen ervaren Sales Managers het beste in staat zijn om de juiste Sales Consultant voor uw organisatie te werven en te selecteren.

Neem contact op met ons voor meer informatie:

Contact

Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u op nemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Sending
 

©2024 Powered by JOTMARDRISEP

Sales recruitment werving en selectie

Algemene Voorwaarden

Tarieven

Disclaimer

Log in with your credentials

Forgot your details?