SRG -het assessmentbureau voor commerciële functies

Het doel van SRG Sales Assessments – Tests

 

De Sales Assessments en loopbaan, carrière – en functiegeschiktheidstesten van SRG geven o.a. antwoord op de volgende vragen zoals:

 • Op welke punten kan de medewerker groeien?
 • Moeten we deze sollicitant aannemen, kan deze kandidaat simpelweg goed verkopen?
 • Hoe kan ik het beste Selecteren, managen en trainen van echt succesvolle verkoopmedewerkers en voorkom ik gevoelige mismatch kosten?

 

sales assessments online

Effectief en Efficiënt inzetten van ontwikkelingstools als training of coaching vraagt inzicht in de medewerker als ‘geheel’. Dat betekent dat naast de vraagstelling van de opdrachtgever en/of deelnemer ook de huidige gedragsfactoren, vaardigheden en drijfveren van de medewerker in kaart moeten worden gebracht. Daarnaast geeft het de medewerker een beter zicht op zichzelf en versterkt het de motivatie om te werken aan zijn/haar ontwikkeling.

Vooral bij commerciële functies is een gedegen assessment een absolute must.

De sales assessments tests van SalesRecruitMentGroup ondersteunen het maken van keuzes en helpen de leidinggevende de medewerker efficiënt en effectief te coachen. Daarnaast dienen de assessments als een goede basis bij het aannemen van personeel (het verkleint de kans een mismatch) of inzicht in doorgroeimogelijkheden.

SRG Sales assessments, Sales Tests:

 • Profiles Sales Assessment, PSAEen selectietool, een commercieel coachings – trainings – en ontwikkelingsinstrument, meet commerciële vaardigheden. 9 Rapporten.
 • Het Profielonderzoek XT™,meet vaardigheden, succesvolle carrièreplanning, competenties en is hulpmiddel bij talentmanagement een test met meerdere toepassingen. Het wordt gebruikt bij selectie, coaching, training, promotie en carrière planning. Het is een krachtig en dynamisch hulpmiddel voor management, maakt gebruik van hedendaagse technieken om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen
 • SRG Profiles Sales Indicator (PSI)™ :Opbouwen en ontwikkelen van een verkoopteam dat staat voor uitmuntende resultaten, Een hulpmiddel om verkoopmedewerkers/sters te selecteren, te managen en te trainen. Het meet vijf commerciële basis competenties en geeft een verwachtingspatroon aan op basis van zeven verkoop gerelateerde gedragsfactoren. Door het gebruik van de Sales Indicator bent u in staat om een verkoop organisatie op te bouwen en te ontwikkelen met een hoge productiviteit, een succesvolle en constante groep verkopers en een grote mate van winstgevendheid.
 • 360 graden feedback voor leidinggevenden™, Voor Toename teamproductiviteit en carrièreontwikkeling
  Helpt de leidinggevende zicht te krijgen op zijn kwaliteiten als leidinggevende op basis van 18 competenties in de categoriën: Leiderschap, Communicatie, Vermogen zich aan te passen, Persoonlijke Ontwikkeling, Ontwikkeling van anderen, Productie, Taakmanagement, Relaties. Het is een stevige basis voor toename van de teamproductiviteit en ontwikkeling van de leidinggevende zelf.

De Assessments worden afgenomen en begeleid door ervaren Sales Medewerkers.

 

Met ingang van 1 januari 2024 willen wij u op de hoogte brengen van een belangrijke verandering in onze dienstverlening met betrekking tot assessments. Vanaf deze datum zullen wij assessments uitsluitend nog aanbieden als onderdeel van een volledig wervingstraject. Dit betekent dat we onze assessmentdiensten niet meer als standalone product zullen aanbieden.

Door assessments exclusief binnen wervingstrajecten aan te bieden, streven we ernaar om een meer holistische en geïntegreerde benadering van het selectieproces te waarborgen. Dit stelt ons in staat om beter inzicht te krijgen in de specifieke behoeften van uw organisatie en kandidaten, en om assessments op maat te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij uw wervingsdoelen.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze verandering zal bijdragen aan een verbeterde kwaliteit van onze dienstverlening en een meer effectieve inzet van assessments als instrument voor het selecteren van gekwalificeerde kandidaten. Wij begrijpen dat veranderingen soms uitdagingen met zich meebrengen, en we staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij de implementatie van deze nieuwe aanpak.

Bedankt voor uw voortdurende vertrouwen in onze diensten. We kijken ernaar uit om samen met u succesvolle wervingstrajecten te realiseren.

Let’s create your’s  compagny groth strategy together!

.

Specifieke kenmerken van onze Sales Assessment en Test:

Het basis onderzoek van deze test, is ruim 30 jaar op de markt, telkens doorontwikkeld, een uitgebalanceerd geheel en bevindt zich daarom niet in een eerste ontwikkelingsfase.
Validerings- en betrouwbaarheidsonderzoek op basis van 30.000 kandidaten. Advies en ondersteuning door Sales Professionals.

 

Wil je weten wat we voor je organisatie kunnen betekenen?    

Onze Voordelen:             

 • Meest voorkomende vraagstukken per rol
 • Uitsplitsing van alle soorten assessments die we bieden.
 • Sales Assessment op Functie Profiel – Nr 1 Assessments (zie overzicht).
 • Overzicht van onze schriftelijke rapportage
 • Assessments mogelijk in 35 talen
 • Ons Traject: Volledige Ontzorging. Binnen 1 week Assessment & Advies.

 

Meten van commerciële vaardigheden…

Klaar voor een sales assessment test via SalesRecruitmentGroup!

Waar de knelpunten ook liggen, samen bepalen we de juiste inzet van onze testen. Vul het contactformulier in voor meer informatie!  Telefoonnummer  Eventueel Bijlage

  SRG – Nr1 sales assessments en testen/tests online 2030

  Contact

  Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u op nemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

  Sending
   

  ©2024 Powered by JOTMARDRISEP

  Sales recruitment werving en selectie

  Algemene Voorwaarden

  Tarieven

  Disclaimer

  × Hoe kan ik je helpen?

  Log in with your credentials

  Forgot your details?