Sales recruitment process
Eigenschappen SRG Recruitment

Een tópverkoper!’, dat is wat we toch allemaal willen als onderneming?

Werving en Selectie voor Top Sales Professionals: Directeuren, Managers en Accountmanagers

Unieke Benadering voor het Vinden van Sales Talent Bij SalesRecruitmentGroup begrijpen we dat elke sales positie uniek is. Onze op maat gemaakte aanpak in de werving en selectie van Sales Directors, Sales Managers en Account Managers staat centraal in ons succes. We richten ons op het zorgvuldig matchen van de ‘harde’ en ‘zachte’ criteria van kandidaten met de specifieke eisen van uw organisatie – het ware DNA van succesvolle plaatsing.

Onze Expertise: Uw Voordeel Onze diepgaande kennis van de salessector en onze ervaring met salesprofessionals maakt ons uw ideale partner. We zijn niet alleen recruiters; we zijn strategische partners die de kern van uw bedrijf en de dynamiek van de sales markt begrijpen.

Hoe We Werken: Onze Aanpak

  1. Intake & Analyse: Een diepgaande intake of strategische analyse van uw salesvacature, inclusief een grondig gesprek of Salespeople Analyse op uw locatie.
  2. SRG Marketing & Communicatie Traject: Een geïntegreerde aanpak met adverteren, actieve werving, database searches, Talent Pools, netwerken en social media-inzet.
  3. Selectie & Voorstellen: Zorgvuldige screening van kandidaten, inclusief intensieve interviews, en voorstellen van de beste kandidaten met uitgebreide profielen.
  4. Sollicitatieproces & Verificatie: Begeleiding tijdens het sollicitatieproces, inclusief veen eventueel assessment.
  5. Plaatsing & Opvolging: Wij zorgen voor een soepele plaatsing en blijven betrokken bij zowel klant als kandidaat om de kwaliteit van de plaatsing te waarborgen.

Wat U Kunt Verwachten Bij SalesRecruitmentGroup kunt u rekenen op een partner die zich inzet voor het vinden van de juiste match voor uw sales vacatures. Van het sourcen van kandidaten tot het volledige recruitment- en consultancytraject, wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van ervaren sales professionals die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Kies voor Kwaliteit, Kies SalesRecruitmentGroup Ontdek hoe onze unieke aanpak in de werving en selectie van salesprofessionals het verschil kan maken voor uw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een intakegesprek en start de zoektocht naar uw volgende sales topper.

Zoektocht naar de Elite in Sales: Meer dan Gewoon een Verkoper
Sales Assessments aanpak recruiting proces, recruitment process

Zoektocht naar de Elite in Sales: Meer dan Gewoon een Verkoper

Elke onderneming streeft naar de ultieme verkoper: iemand die niet alleen producten of diensten verkoopt, maar die met zijn kennis, persoonlijkheid en geloofwaardigheid de omzet significant verhoogt. Maar echte verkooptalenten vinden is een kunst; ze verkopen niet alleen uw aanbod, maar ook zichzelf, wat het selectieproces complex maakt. Een misstap in deze keuze kan de productiviteit en winstgevendheid van uw bedrijf schaden.

Statistieken tonen aan dat slechts 15% van de verkopers echt uitblinkt, met een omzet die vier keer hoger ligt dan die van een gemiddelde verkoper. De uitdaging ligt in het identificeren en aantrekken van deze top 15%.

Een succesvolle sales recruitment gaat verder dan het doorlopen van sollicitatiebrieven en cv’s. Passief wachten op sollicitaties via platformen zoals Indeed of LinkedIn is vaak niet effectief. Actieve headhunting door een gespecialiseerde Sales Recruiter is essentieel om de beste talenten in de markt te ontdekken. Het echte werk begint pas na het vinden van deze toptalenten: hen overtuigen van de waarde van uw organisatie, gevolgd door een grondig interviewproces, eventueel ondersteund met assessments, rollenspellen en referentiechecks.

Het vinden van de ideale kandidaat vergt een diepgaand inzicht in hun waarden, vaardigheden, relatiebeheer, teamdynamiek, organisatorische integratie, behoeften en ambities.

Alleen zo kunnen we de perfecte match maken voor uw bedrijf.

 

Inzetten op gespecialiseerde sales recruitment is investeren in de toekomst en winstgevendheid van uw bedrijf. Laten we samenwerken om die elite 15% verkopers te vinden die uw omzet naar nieuwe hoogten zullen stuwen.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u op nemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Sending
 

©2024 Powered by JOTMARDRISEP

Sales recruitment werving en selectie

Algemene Voorwaarden

Tarieven

Disclaimer

× Hoe kan ik je helpen?

Log in with your credentials

Forgot your details?