De PROCOS Group is een bijzondere club mensen, ambitieus, vrienden, sterk klantgericht met als motto “for better days on the job”. Het organogram teken je met 1 pennenstreek; ze willen niet de grootste, maar wel de beste zijn.

sales consultant

De PROCOS Group helpt organisaties al 32 jaar met het ontwerpen van hun fysieke en digitale werkomgevingen. Hierbij is het menselijke aspect altijd leidend, omdat het geen zin heeft om een slim gebouw of een kantoor te ontwikkelen zonder na te denken over manier waarop het gaat worden gebruikt en moet worden beheerd.

De PROCOS Group werkt graag aan oplossingen binnen complexe, dynamische en slimme werkomgevingen. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in data-gedreven technologieën die het nieuwe (hybride) werken ondersteunen. Hiervoor heeft PROCOS Group zelfs een dedicated softwareapplicatie ontwikkeld die Facile heet.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u op nemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Sending
 

©2024 Powered by JOTMARDRISEP

Sales recruitment werving en selectie

Algemene Voorwaarden

Tarieven

Disclaimer

× Hoe kan ik je helpen?

Log in with your credentials

Forgot your details?