Nieuwe Manager Sales & Business Development Saas

Sinds de start in 2006 ondersteunen ze organisaties met grote klantdatabases. Ze verbeteren en versnellen marketingprocessen door het snel en eenvoudig samenbrengen en beschikbaar maken van klantgegevens uit verschillende offline en online databronnen.

Dit doen ze door het slim toepassen van technologie binnen het marketing speelveld en het leveren van een scala aan diensten. Ze zijn toegewijd aan onze klanten, medewerkers en oplossingen. Met altijd de focus op kwaliteit en resultaat.

De opdracht:

We zochten een ervaren Manager Sales & Business Development,  verantwoordelijk voor de op- en uitbouw van de klantenportefeuille van 2bMore met de focus vooral op new business (Direct & Indirect Sales).

Resultaat:

Een Manager die het maakt binnen een snelgroeiend innovatief bedrijf en de Ambitie heeft om samen met MT-team het bedrijf verder (internationaal) uit te bouwen,

 

Dank voor je ondersteuning in dit proces, heb ik erg gewaardeerd.

Erik van Stiphout — Co- Owner 2bMore 

 

Related Projects

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

 

Contact

Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u op nemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Sending
 

©2024 Powered by JOTMARDRISEP

Sales recruitment werving en selectie

Algemene Voorwaarden

Tarieven

Disclaimer

Log in with your credentials

Forgot your details?