Kosten Recruiter Seat Linkedin

Linkedin vacature kosten en mogelijkheden

Linkedin wordt in Nederland veel gebruikt. Mensen gebruiken Linkedin om verder te komen in hun werk, om te kunnen netwerken en om informatie te verzamelen. Sommige mensen doen er veel mee, anderen weer weinig. In dit artikel schetsen we gratis en betaalde manieren om met nieuwe werknemers in contact te komen via LinkedIn vacatures.

LinkedIn Premium

Je hebt enkele verschillende betaalde pakketten van LinkedIn; Career (voor het vinden van werk), Sales Navigator (voor het vinden van verkoopmogelijkheden), Recruiter Lite (voor het vinden van geschikte kandidaten) en Business Plus (algemeen zakelijk).

De kosten variëren van € 29,98 per maand tot € 89,99 per maand. 

Voordelen Premium

  •  je kunt tot 90 dagen terugzien wie je profiel heeft bekeken (tegenover de laatste 5 personen bij de gratis account),
  • Je kunt inzicht krijgen in de trefwoorden die mensen gebruikt hebben om je profiel te vinden (niet beschikbaar in de gratis account), zien hoe je profiel het doet in vergelijking met professionals in soortgelijke jobs (niet in de gratis account).
  • Je kunt inzicht krijgen in hoe je het doet in vergelijking met andere sollicitanten (Applicant Insights; niet in de gratis account).

 

Daarnaast  heb je uitgebreidere zoekmogelijkheden en opties om jezelf als werkzoekende hoger te plaatsen in zoekresultaten voor recruiters, kun je zorgen dat je sollicitatie boven die van sollicitanten zonder een betaald profiel getoond worden (Featured Applicant), kun je een open profiel hebben waardoor iedereen altijd contact met je op kan nemen zonder dat je gelinkt hoeft te zijn (Open Profile; niet in de gratis account), niet-connecties Inmails sturen (niet in de gratis account) en onbeperkt profielen zoeken.

LinkedIn Sales Navigator biedt je ontzettend uitgebreide zoekfilters en mogelijkheden om zowel zoekopdrachten als leads op te slaan. En als je regelmatig werknemers zoekt, kun je eigenlijk niet zonder Recruiter. Je kunt niet alleen zoekopdrachten opslaan, maar ook je zoekresultaten en bovendien de communicatie met je kandidaten bijhouden.

Voor ondernemers zijn alleen de Sales Navigator, Recruiter Lite en Business Plus interessant waarvoor je tussen de € 29,98 (Business) en € 89,99 (Recruiter Lite) per maand kwijt bent. Er zijn veel ondernemers waarvoor deze pakketten interessant zijn, Premium heeft tenslotte honderdduizenden gebruikers. Maar of het ook voor je de moeite waard is, is afhankelijk van of je die extra features echt nodig hebt. Er staan zeker interessante opties tussen die je zou kunnen gebruiken, maar dat je echt niet zonder kan…?

Echt nodig?

Het Open Profile is overbodig als je gewoon je contactgegevens in je samenvatting zet, zodat ze ook voor niet-connecties zichtbaar zijn.

Het onbeperkt profielen kunnen zoeken heb je niet altijd nodig, want vaak heb je ruim voldoende aan het aantal binnen de gratis account. De uitgebreidere zoekmogelijkheden zijn zo interessant dat ik de investering de moeite waard vindt. Of dit ook voor je is, hangt ervan af of de opbrengsten opwegen tegen de kosten.

Recruiter Lite is als je 2 à 3 vacatures per jaar hebt al snel interessant. Vroeger was het posten van aan vacature genoeg en kwamen de sollicitanten vanzelf. Vandaag de dag zul je toch echt zelf actief op zoek moeten gaan naar kandidaten, en dan begint het pas.

 

Hoe ga je deze kandidaten verleiden?

 

Bij alle Premium-pakketten van LinkedIn krijg je gratis toegang tot LinkedIn Learning. Allerlei online cursussen om je zakelijke, creatieve en technische vaardigheden te verbeteren. Voor veel mensen geen reden om ervoor te kiezen, maar wel een hele leuke bijkomstigheid.

Extra informatie over tarieven recruitment bureaus:

Wat kost een Recruitment Bureau

 

Sales recruitment werving en selectie

Nr. 1 Sales Recruitment & Sales Headhunting – 98 % Succes 2019

Contact

Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u op nemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Sending
 

©2024 Powered by JOTMARDRISEP

Sales recruitment werving en selectie

Algemene Voorwaarden

Tarieven

Disclaimer

Log in with your credentials

Forgot your details?