Sales recruitment werving en selectie sales

Interview met Dirk van Lieshout, Managing Partner van De SalesRecruitmentGroup & ConsultancyenICT.nl

Q: Kan je iets vertellen over De SalesRecruitmentGroup en wat jullie doen?

A: De SalesRecruitmentGroup is een Sales Recruitment en Headhunting bureau dat zich richt op de bemiddeling tussen bedrijven en sales professionals. Wij werken o.a met de beste en meest interessante ICT-bedrijven in de wereld en helpen hen bij het vinden van de beste sales talenten voor in Nederland en België, maar ook in andere branches zijn we actief hoor.

Q: Wat maakt jullie anders dan andere recruitmentbureaus?

A: Wat ons onderscheidt van andere recruitmentbureaus is onze specifieke focus op sales. Wij hebben een team van ervaren sales managers die elke dag in deze branche werkzaam zijn. Dit betekent dat wij een diep begrip hebben van de specifieke vaardigheden, kwalificaties en ervaringen die vereist zijn voor een succesvolle carrière in sales. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten en kandidaten beter te bedienen en te helpen bij het vinden van een perfecte match.

Q: Hoe begeleiden jullie bedrijven en sales professionals bij het vinden van een match?

A: Wij beginnen altijd met een grondige analyse van de behoeften van onze klanten en de specifieke eisen van de sales vacature. Vervolgens zoeken wij actief naar geschikte kandidaten en beoordelen we hen op basis van onze jarenlange ervaring en kennis van de branche. Wij bieden begeleiding en advies aan zowel de kandidaat als de werkgever, om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt en dat beide partijen tevreden zijn met het resultaat.

Q: Wat is jullie visie op salesrecruitment?

A: Onze visie is om bedrijven en sales professionals te helpen bij het vinden van de perfecte match. Wij geloven dat het vinden van de juiste sales professional niet alleen betekent dat ze de juiste vaardigheden en ervaringen hebben, maar ook dat ze een goede cultural fit hebben met het bedrijf. Daarom werken wij nauw samen met onze klanten en kandidaten om ervoor te zorgen dat ze de best mogelijke keuze maken voor hun toekomstige carrière.

Q: Wat zijn jullie plannen voor de toekomst?

A: Ons doel is om ons te blijven ontwikkelen en uitbreiden als een van de meest gewaardeerde en gerespecteerde sales recruitment bureaus. Wij willen uitblinken in het vinden van de juiste match tussen bedrijven en sales professionals, en daarmee bijdragen aan de groei en ontwikkeling van beide partijen. Wij investeren enorm in Data gedreven recruitment en AI.

Interviewer: Kan je ons wat meer vertellen over jullie aanpak bij het vinden van de juiste sales professional voor een bedrijf?

Dirk van Lieshout: Zeker! Bij ons staat de kandidaat altijd centraal. Wij luisteren naar de wensen en eisen van het bedrijf, en zoeken vervolgens actief naar de sales professional die daar het beste bij aansluit. Maar daarbij kijken we ook naar de toekomstperspectieven van de kandidaat, zodat we zeker weten dat het een match op lange termijn wordt.

Interviewer: Wat maakt jullie bureau uniek ten opzichte van andere sales recruitment bureaus?

A: Onze ervaring in de sales branche is één van onze sterkste punten. Al onze recruiters hebben een senior sales achtergrond, en weten daardoor precies wat er nodig is om succesvol te zijn in deze functie. Hierdoor kunnen we niet alleen beter begrijpen wat een bedrijf zoekt in een sales professional, maar ook wat een sales professional nodig heeft om te slagen in zijn of haar rol.

Q: Waar kijken jullie naar als jullie beslissen om met een bedrijf samen te werken?

A: Bij ons staat de kwaliteit van de samenwerking voorop. Wij willen alleen samenwerken met bedrijven die onze visie delen en die we vertrouwen. Bovendien zoeken we bedrijven die ambitieus zijn en die willen groeien, zodat we samen een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de branche. Verder moet er ook gewoon een klik zijn.

Q: Wat zijn jullie plannen voor de toekomst?

Dirk van Lieshout: Ons doel is om ons te blijven ontwikkelen en uitbreiden als een van de meest gewaardeerde en succesvolle sales recruitment bureau. Wij willen altijd up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen en trends in de sales branche, zodat we onze klanten altijd het beste advies kunnen geven. Bovendien willen we ons ook blijven richten op internationale samenwerking, zodat we nog meer bedrijven en sales professionals kunnen helpen.

Bedankt voor het interview, Dirk! Het was interessant om meer te weten te komen over De SalesesrecruitmentGroup

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u op nemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Sending
 

©2024 Powered by JOTMARDRISEP

Sales recruitment werving en selectie

Algemene Voorwaarden

Tarieven

Disclaimer

Log in with your credentials

Forgot your details?