Op zoek naar een geschikt IT Recruitment – ICT Sales Bureau voor uw openstaande vacatures?
Dan zijn wij u graag van dienst met het vinden van de beste ICT Sales professional .

SalesRecruitmentGroup is hét Sales recruitmentbureau met een grote Focus op  functies binnen ICT Markt:

Voor pure IT functies (geen Sales) via onze partner ICT Recruitment

ICT-dienstverlening is een dynamische markt die steeds belangrijker is in de maatschappij en economie

De ICT-dienstverlening bestaat uit softwareontwikkelaars, IT-adviesbureaus en webhosting bedrijven. Er zijn bijna 58.000 ICT-dienstverleners, (Rapport DeltaLoyd) waaronder ongeveer 47.000 zelfstandigen. De omzet bedraagt rond de € 27,4 miljard. De verwachting is dat de markt in 2017 sterker zal groeien dan de economie. De segmenten softwareontwikkeling en webhosting op basis van cloud computing groeien het meest.

Functies binnen de Sales ICT Markt.

Accountmanager ICT -Sales ict

Een Accountmanager ICT realiseert en onderhoudt commerciële relaties met (potentiële) klanten en afnemers van ict-producten (bijvoorbeeld automatiseringsproducten en trajecten). Realiseert de verkoop- en omzetdoelstellingen van het bedrijf.

Voorbeelden

  • stelt verkoop-, relatie- en accountplannen op en realiseert deze, onderhoudt contacten met klanten (accounts/prospects) en met medewerkers binnen het eigen bedrijf,
  • werft nieuwe klanten, informeert en adviseert klanten,
  • volgt marktontwikkelingen, signaleert en benut verkoopmogelijkheden,
  • voert onderhandelingen en sluit contracten af

 

ICT Sales Manager- Sales Manager IT

Een ICT sales manager is verantwoordelijk voor het aanbrengen van nieuwe klanten (eventueel bezoeken ook bestaande klanten).

Een manager in de sales zorgt voor het verder uitbouwen van zijn klantenbestand en zal verkoopdoelstellingen (targets) moeten behalen. Verder ben je meestal betrokken bij de onderhandelingen over contracten en zorg je er voor dat het verkoop proces zo goed mogelijk verloopt. Ook het aansturen van ICT Account Managers behoort meestal tot het takenpakket van het sales management.

Het succes van een ICT bedrijf hangt  af van hoe goed een ICT sales manager zijn werk doet en potentiële klanten weet te overtuigen

ICT Consultant – Sales Consultant

Een ICT-consultant of  IT-consultant adviseert klanten over informatietechnologie (IT) en/of informatie communicatie technologie (ICT).

De ICT is van enorm groot belang voor bedrijven waardoor er veel vraag naar adviezen door echte professionals: de ICT-consultants. Omdat IT/ICT vaak een grote rol speelt in de structuur van een organisatie, moeten ICT-consultants zich vaak verdiepen in hoe een organisatie in elkaar zit voordat zij advies kunnen geven over de structurering van de ICT. ICT-consultancy is verwant aan ICT-outsourcing, het uitbesteden van bedrijfsprocessen.

Alleen ICT Consultancy beperkt zich tot het eenmalig geven (en implementeren) van advies.

 

Hoewel er genoeg opties voor u als IT’er zijn, toont de markt aan dat soft-skills (persoonlijke eigenschappen) steeds belangrijker worden. Mede op dit punt kunnen de ICT recruitment consultants van SalesRecruitmentGroup het verschil maken door uw hard en soft skills te vertalen en de perfecte uitdaging bij de juiste organisatie voor u te vinden.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

of ga naar IT Werning en selectie bureau NR 1

 

 

Contact

Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u op nemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Sending
 

©2024 Powered by JOTMARDRISEP

Sales recruitment werving en selectie

Algemene Voorwaarden

Tarieven

Disclaimer

× Hoe kan ik je helpen?

Log in with your credentials

Forgot your details?