SRG Headhunter Bureau | NR 1 Executive Search Bureaus Nederland – Gespecialiseerd in Recruiten Higher Sales Management – Sales Headhunters Nederland.

Headhuntersbureau Nederland – Executive Search: Headhunter sales:

Als u op zoek bent naar een gerenommeerd headhunterbureau in Nederland dat zich specialiseert in het werven van hoger sales management, dan bent u bij SRG Headhunter Bureau aan het juiste adres. Onze sales headhunters hebben jarenlange ervaring in het werven van getalenteerde Sales Executives, Sales & Account Managers en Sales Directors voor toonaangevende bedrijven in Nederland.

Bij SRG Headhunter Bureau begrijpen we dat het werven van topkandidaten voor hogere sales managementfuncties een delicaat en complex proces is. Om ervoor te zorgen dat we de juiste kandidaten vinden die perfect aansluiten bij de verwachtingen van onze opdrachtgevers, investeren we in de ontwikkeling van wederzijdse kennis. We willen niet alleen de organisatie van onze opdrachtgevers goed leren kennen, maar ook begrijpen welke verwachtingen ze hebben van de nieuwe medewerker en welke collegiale verhoudingen, organisatorische en strategische ontwikkelingen en bedrijfscultuur er spelen.

Onze headhunters sales beschikken over een groot en actueel bestand van hoogwaardige kandidaten en werken via een uniek searchproces dat ons in staat stelt om de beste kandidaten te vinden en te benaderen. Bovendien maken we regelmatig gebruik van ons uitgebreide netwerk in het bedrijfsleven om de juiste kandidaten te vinden.

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste Sales Executives, Sales & Account Managers en Sales Directors van cruciaal belang is voor het succes van uw organisatie. Daarom zetten wij ons in om actief op zoek te gaan naar de beste kandidaten in de markt en deze aan onze opdrachtgevers voor te stellen.

Als NR 1 executive search bureau in Nederland voor hoger sales management, kunt u erop vertrouwen dat SRG Headhunter Bureau uw partner is bij het vinden van de juiste kandidaten voor uw organisatie. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het werven van topkandidaten voor uw hogere sales managementfuncties.

 

SalesRecruitmentgroup hoort tot een van de beste executive search bureaus van Nederland.

Country Manager | Sales Consultant ICT |Nederland | PROCOS Nederland

sales consultant

Voor PROCOS Nederland vonden we een Sales Consultant | Country Manager, met ervaring in de Real Estate, Asset en Facility Management

Country Manager

Sector Specialist/ Accountmanager Zuid Nederland

Voor Carel Lurvink vonden we een sales professional met oog voor de industriële sector

Hartelijke dank!  Bedankt voor de prettige samenwerking.Carel Lurving gezocht Accountmanager - vacature - Job

Sector Specialist/ Accountmanager Zuid Nederland Carel Lurvink
| Nick Waanders

Account Managers Onderwijs

Voor een succesvolle scale-up-organisatie vonden we leerkrachten met sales ambities.

Accountmanager primair onderwijs

Wat een fijne kandidaten. Wij gaan ze allemaal uitnodigen!

We zijn zeer tevreden over de 2 nieuwe Account Managers.

Ellen Smit – Directeur at EWISE Nederland

Account Managers Onderwijs
Ellen Smit - Directeur at E-WISE Nederland

Sales Manager Australia at MeasuremenNieuwe Sales Manager werving

We hebben deze maand 2 nieuwe top medewerkers binnen gehaald, dankzij jullie.

Bram Aarntzen -Marketing and Sales Director Measuremen

Improving workplaces worldwide

Sales Manager Australia at Measuremen
Bram Aarntzen -Marketing and Sales Director

Contact

Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u op nemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Sending
 

©2024 Powered by JOTMARDRISEP

Sales recruitment werving en selectie

Algemene Voorwaarden

Tarieven

Disclaimer

× Hoe kan ik je helpen?

Log in with your credentials

Forgot your details?