commercieel consultant /accountmanager.
 • Full Time
 • Utrecht
 • Solliciteren is gesloten

Fidet B.V.

Fidet levert passend verbeter- en verandervermogen voor alle finance, risk en data gerelateerde vraagstukken. Dit doen ze door continu te investeren in de kennis en vaardigheden van haar professionals.

(Senior) Commercieel Business Consultant

SalesRecruitmentGroup is op zoek naar een Commercieel Business Consultant voor Fidet.

Over Fidet:

Fidet ondersteunt al bijna 25 jaar organisaties bij het transformeren en versterken van hun finance, risk en data functie. Dit doen we als niche speler, niet alleen vanuit een adviesrol, maar juist gericht op de implementatie. Want dat is wat ze doen. Omdat ze dan het meeste betekenen voor onze klanten.

Bij Fidet draait het om mensen. Ze hebben gezamenlijke doelen en halen het beste in elkaar naar boven. Dit doen zedoor elkaar te inspireren, uit te dagen, feedback te geven en elkaar aan te spreken. Fidet kenmerkt zich door een open en no-nonsense bedrijfscultuur, waar persoonlijke ontwikkeling en plezier in het werk hand in hand gaan. Betrokkenheid, ambitie, integriteit en deskundigheid zijn woorden die de ‘Fidetter’ kenmerken.

Wat ga je doen?

Om ons succes verder uit te bouwen, komt de SalesRecruitmentGroup graag in contact met kandidaten voor de positie van Commercieel/Business Consultant. Dit is een uitgelezen kans voor een gedreven resultaatgerichte professional om verschil te maken en een belangrijke rol te spelen bij de verdere groei van Fidet.

Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van het aantal opdrachten bij nieuwe en bestaande relaties. Je denkt en handelt in oplossingen voor de klant, je acteert als gesprekspartner en je hebt een neus voor kansen en oplossingen algemeen. Kortom, je opent deuren voor de onze Consultants, zodat zij aan de slag kunnen.
Hiermee realiseer je, samen met de rest van het team, de doelstellingen van de organisatie en help je mee met het behalen van de groeiambitie.

Haar dienstverlening is het toevoegen van waarde in projecten en verandervermogen binnen het Finance, Risk en Data domein. Affiniteit en ervaring met onze dienstverlening is gewenst.
Natuurlijk heb je begrip van en ervaring met het sales-proces en heb je al een aantal jaren relevante werkervaring, maar je bezit de potentie, drive en ambitie om door te groeien. Snelheid bepaal jezelf!

Goed om te weten

Haar klanten zijn de toonaangevende organisaties binnen de Financiële sector. Dus kennis van de financiële sector, evenals het meebrengen van een netwerk, is een pre. We staan ook open voor ervaring en het meebrengen van een netwerk buiten de Financiële sector. Je acteert binnen en samen met een klein commercieel team, ieder met zijn eigen verantwoordelijkheden. Hierin staan de kwaliteit van projecten, ontwikkeling van de consultants en jouzelf en de groeidoelstellingen van de organisatie centraal.

De werkmentaliteit is er een van het nakomen van afspraken, kwaliteit en leveren van resultaat, no-nonsense en het eerst laten zien.

Wie ben jij?

Heb jij oog voor detail en ben je communicatief sterk? Ben je resultaatgericht en flexibel? Ben je stressbestendig en ben je bereid om je (zo nu en dan voor meer dan) 100% in te zetten?

Verder ben (of heb) je:

 • Minimaal 2 jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening of het verkopen van oplossingen;
 • Sterke affiniteit met finance, risk of data gerelateerde vraagstukken;
 • Communicatief sterk, je weet met flair en inhoud te overtuigen en bent in staat kansen te signaleren, te creëren en om te zetten in resultaten;
 • Je hebt de juiste mentaliteit: ondernemend, dienstverlenend, sociaal, enthousiast, no-nonsense, flexibel en betrouwbaar.

Wat bieden ze jou?

Bij Fidet is geen dag hetzelfde. Ze werken in een klein en hecht team, dat elkaar motiveert, inspireert en ondersteunt. Ze hechten aan persoonlijke doorgroei, waarbij veel ruimte is voor ontwikkeling en ondernemerschap.

Ze bieden:

 • Een passend salaris op basis van achtergrond en ervaring;
 • Persoonlijk opleidingsbudget van 4% oplopend tot 8% van het jaarsalaris;
 • 28 verlofdagen per jaar;
 • Maandelijkse netto-onkostenvergoeding;
 • Intensieve (minimaal maandelijks) persoonlijke begeleiding van een eigen coach;
 • Maandelijkse opleidingsbijeenkomsten met mede Fidetters om kennis en ervaringen te delen;
 • Maandelijkse borrel, kwartaaluitje, jaarlijks Fidet weekend en andere gezellige activiteiten;
 • Een helder carrière pad waarin je zelf de groei bepaalt;
 • Mobiliteitsbudget;
 • Smartphone;
 • Gunstige collectiviteitsregeling voor o.a. pensioen en zorgverzekering.

interesse?

Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV (en motivatie) via onderstaande button:

Contact

Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u op nemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Sending
 

©2024 Powered by JOTMARDRISEP

Sales recruitment werving en selectie

Algemene Voorwaarden

Tarieven

Disclaimer

× Hoe kan ik je helpen?

Log in with your credentials

Forgot your details?